Recenze včelí stezka - Včelí naučná stezka

Přejít na obsah

Hlavní nabídka:

Recenze včelí stezka

12 komentáře
Průměrné hodnocení: 5.0/5

Richard. B
2017-03-28 10:49:16
Dobrý den,
musím vás pochválit, protože to je opravdu krásný záměr, nehledě na to že je zadarmo. To už se dneska jen tak nevidí. Syn začíná včelařit, takže se těšíme až k vám vyrazíme na výlet. Určitě to bude zajímavé.
Martina
2017-03-28 10:54:29
našla jsem vaše stránky a opravdu mě zaujali. Hlavně je to blízko od Prahy. Netušila jsem, že se dá najít na kraji Prahy taková příroda. Určitě to bude krásná procházka pro celou rodinu a ještě se něco dozvíme o včelkách.
Vlasta K.
2017-03-28 10:57:12
Hezký nápad a krásná příroda. To zní skvěle na pěkný výlet. Určitě přijedeme s rodinou.
Robert L.
2017-03-28 11:07:09
Dobrý den, jsem včelař důchodce a jsem vždycky rád, když objevím něco zajímavého. Hned jak se příroda více zazelená, tak vezmu vnoučata k vám na výlet. Budou určitě nadšený a já samozřejmě taky. Navíc ta přírodní procházka v oboře bude nádherná. Díky. Robert L.
Simča
2017-03-28 11:13:16
opravdu krásná příroda a ten rybník je úžasnej. To prostě za výlet stojí. Těším se až vezmu děti, manžela a pojedeme na včelí stezku. Bude to krásný relax pro celou rodinu. Asi budeme častý návštěvníci. Nemáme to daleko. Simča
Moravec
2017-08-23 10:00:46
Dobrý den, zdvojování informačních tabulí (umístění tabulí včelí stezky těsně vedle tabulí starší naučné stezky přírodním parkem) považuji za velmi nešťastné. Kumulace více různých tabulí různého provedení na jednom místě není zrovna estetická, navíc od sebe ty tabule navzájem odvádějí pozornost.
Vladimír
2017-11-04 04:46:53
Pane Moravče,
kritik je člověk, který ví jak by to udělal, jen kdyby to sám uměl. Co jste v životě udělal Vy, pro ostatní ???
Člověče zamyslete se sám nad sebou !

Pane Šimůnku, nic si z názoru tohoto "Chytrolína"nedělejte, stezka je parádní co se informací týče a zároveň v krásném prostředí. Na jaře se opět vrátíme, podzim tu byl krásný.
Alena Váňová
2018-03-04 18:23:52
Moc krásný nápad s touto stezkou, děkuji za všechny. Je překrásná.
Přeju hodně radosti a úspěchů a těším se na některou vaši akci, budu sledovat.
lukaš
2018-12-08 11:21:45
super stezka a je také dobré,že med stojí 140Kč a pokud se vyplní kupon s otázky tak se slevní na 120Kč.
Ten med je suprovej pravej od včelaře. Jen by to chtělo na start stezky doplnit ty kupóny s otázkami,když jsem tam šel před měsícem,tak kupóny již tam nebyli.
Dušan Málek
2020-10-24 11:50:08
Zdravím Vás, o stezce jsme se dozvěděli z pořadu Toulavá kamera. Máme tři děti a každá taková krásná procházka, navíc naučná, nás těší. Zbudoval jste ji krásně, těšíme se na návštěvu. Navíc bratranec z Vysočiny je také včelař, máme tedy ke včelám neprofesionální vztah. Bratranci jsem hned poslal informaci o Vaší stezce a aktivitách. Přeji Vám i včelám hodně zdraví a štěstí. Za rodinu Málkovu Dušan
Jitka Zajíčková
2020-10-24 17:50:39
O stezce jsme se dozvěděli z pořadu Toulava kamera.myslenka hezká,jen cesta oborou je místy srazovita a nebezpečná.
Na konci má být razítko,které ale bohužel někdo ukradl.Synkovi to přišlo líto a dokonce mi to i obrečel,že si nemohl odnést alespoň razítko na památku.
Kamil Sup
2020-11-16 19:16:05
Paní Zajíčková, máte pravdu na Václavském náměstí by to bylo bezpečnější. Vzhledem k tomu, že celou stezku projdou samostatně naše dvojčata, / 4 roky/ bez jakéhokoliv poponášení apod, nesdílím váš názor. O tom to právě je, vyjít si do kousku přírody, který není znetvořen civilizací. Tedy až na spoustu odpadků. Odvezli jsme jich plnou igelitku.
 
Návrat na obsah | Návrat do hlavní nabídky